Lomakkeen kaikki kentät ovat pakollisia.

Yleiset ohjeet:

Yksityishenkilön tekemä varaus täytyy vahvistaa 100 €:n varausmaksulla ellei muuta sovita ennen vuokrakauden alkamista. Maksu palautetaan tai otetaan huomioon ensimmäisessä vuokrakauden maksussa. Varausmaksu palautetaan myös, jos varaus perutaan aikaisemmin kuin kaksi kuukautta ennen vuokra-ajan alkua. Jos varaus tai vuokrasopimus perutaan myöhemmin, maksua ei palauteta. Varausmaksu maksetaan tilille Mirja Horneman: S-Pankki FI7039390017377581.

Viikko- ja vuorokausivuokrauksessa koko vuokra-aika maksetaan aina viimeistään viikko ennen vuokrakauden alkua.

Pitkissä vuokrauksissa vaaditaan takuumaksu, joka on yhden kuukauden vuokra. Takuumaksu palautetaan vuokrakauden jälkeen, jos vuokralainen ei ole aiheuttannut epänormaalia vahinkoa talolle.

Yli kuukauden vuokrasopimuksissa ensimmäisen kuun vuokra ja vakuusmaksu täytyy suorittaa viimeistään myös viikko ennen vuokrakauden alkua. Seuraavien kuukausien vuokra maksetaan alkavan uuden vuokrakuukauden toisena päivänä. Tarkemmat vuokraehdot on esitetty vuokrasopimuksessa, joka tehdään pitkissä sopimuksissa aina kirjallisena.

Varauksesta on sovittava mieluiten sähköpostilla, jossa varaaja ilmoittaa haluamansa huoneen ja vuokra-ajan alku- ja loppupäivän tai soittamalla numeroon 040-7510287.

Silloin, kun vuokran maksu ei perustu koko vuokra-ajan maksamiseen etukäteen, vuokrasopimusta varten tarvitaan aina tarkat henkilötiedot luottotietojen tarkistamista varten.

Odota vuokranantajan vahvistusta ennen kuin maksat mahdollisen varausmaksun. Kun maksat varausmaksun, lähetä henkilötietosi sähköpostilla vuokrasopimusta varte. Vuokran-antaja lähettää sen jälkeen vuokralaiselle varausmaksun suorituksen jälkeen sopimuksen ja ensimmäisen kuun vuokran ja takuumaksun maksamista varten laskun, joka on maksettava viikkoa ennen vuokrakauden alkupäivää.

Verkkosivulle varaus päivittyy viivellä ensin maininnalla ennakkovaraus, joka päivittyy toteutuvaksi, kun varaus-, vuokra- tai takuumaksu on maksettu.

Kamarin varaustilanne

Kamari (15 m2) on alakerrassa. Huoneessa on parivuoden, joten huoneessa voi yöpyä 1-2 henkilöä. Huoneessa on vaatekaappi ja liinavaatekaappi säilytystä varten. Lattialämmitys.

Pihavintin varaustilanne

Toisessa kerroksessa olevassa Pihavintin koko pinta-ala on 22 m2, josta yli 1.6 m korkeaa tilaa on 16 m2. Huoneessa on yöpymismahdollisuus 1-2 henkilölle. Tässä huoneessa on vesikiertoinen patterilämmitys. Säilytystilaa on kahdessa vaatekaapissa ja liinavatekaapissa.

Tievintin varaustilanne

Toisen yläkerran huoneen koko pinta-ala on 29 m2, josta yli 1.6 m korkea tilaa on 22 m2. Tievintissä on parisänky ja vuodesohva. Lyhytaikaisessa käytössä vuodesohva mahdollistaa jopa 4 henkilön yöpymisen. Säilytystilaa on vaatekaapissa ja senkissä. Huoneessa on lattialämmitys.

Osoite

  • Kelotie 9
  • 90570 Oulu

Yhteystiedot

  • +358407510287
  • iskonmummola@gmail.com

Rekisteriseloste