Lomakkeen kaikki kentät ovat pakollisia.

Yleiset ohjeet:

Yksityishenkilön tekemä varaus täytyy vahvistaa 100 €:n varausmaksulla kaksi kuukautta, tai aikaisemmin, ennen vuokrakauden alkamista. Maksu palautetaan tai otetaan huomioon ensimmäisessä vuokrakauden maksussa. Varausmaksu palautetaan myös, jos varaus perutaan aikaisemmin kuin yksi kuukausi ennen vuokra-ajan alkua. Jos varaus perutaan myöhemmin, maksua ei palauteta. Varausmaksu maksetaan tilille FI7039390017377581.

Viikko- ja vuorokausivuokrauksessa koko vuokra-aika maksetaan aina viimeistään viikko ennen vuokrakauden alkua. Yli 2 kuukauden vuokrasopimuksissa maksu täytyy suorittaa viimeistään toisena alkavan vuokrakauden päivänä. Pitkissä vuokrauksissa vaaditaan myös takuumaksu, joka on yhden kuukauden vuokra. Tarkemmat vuokraehdot on esitetty vuokrasopimuksessa, joka tehdään pitkissä sopmuksissa aina kirjallisena.

Varauksesta on sovittava sähköpostilla tai puhelimitse numerosta 040-7510287. Pitkissä varauksissa tehdään aina vuokrasopimus, johon tarvitaan yhteystiedot. Vuokranantaja tarkistaa vuokraajan luottokelpoisuuden. Sitä varten tarvitaan vuokraajan henkilötiedot. Vuokran-antaja lähettää sopimuksen vuokralaiselle varausmaksun suorituksen jälkeen. Verkkosivulle varaus päivittyy viivellä ensin mainilla ennakkovaraus, joka päivittyy toteutuvaksi, kun vuokra,takuu- tai varausmaksu on maksettu. Silloin, kun vuokran maksu ei perustu koko vuokra-ajan maksamiseen etukäteen, vuokrasopimusta varten tarvitaan aina tarkat henkilötiedot luottotietojen tarkistamista varten.

Odota vuokranantajan vahvistusta ennen kuin maksat mahdollisen varausmaksun. Muista sitten vuokran tai takuun maksu tilille FI7039390017377581 viikkoa ennen alkupäivää. Kansainvälisissä pankkiyhteyksissä käytä lisäksi Bic-tunnusta SBANFIHH.

Kamarin varaustilanne

Kamari (15 m2) on alakerrassa. Huoneessa on parivuoden, joten huoneessa voi yöpyä 1-2 henkilöä. Huoneessa on vaatekaappi ja liinavaatekaappi säilytystä varten. Lattialämmitys.

Pihavintin varaustilanne

Toisessa kerroksessa olevassa Pihavintin koko pinta-ala on 22 m2, josta yli 1.6 m korkeaa tilaa on 16 m2. Huoneessa on yöpymismahdollisuus 1-2 henkilölle. Tässä huoneessa on vesikiertoinen patterilämmitys. Säilytystilaa on kahdessa vaatekaapissa ja liinavatekaapissa.

Tievintin varaustilanne

Toisen yläkerran huoneen koko pinta-ala on 29 m2, josta yli 1.6 m korkea tilaa on 22 m2. Tievintissä on parisänky ja vuodesohva. Lyhytaikaisessa käytössä vuodesohva mahdollistaa jopa 4 henkilön yöpymisen. Säilytystilaa on vaatekaapissa ja senkissä. Huoneessa on lattialämmitys.

Osoite

  • Kelotie 9
  • 90570 Oulu

Yhteystiedot

  • +358407510287
  • iskonmummola@gmail.com

Rekisteriseloste