Varausohjeet

1. Tarkista huoneiden varaustilanna alla olevista kalenteritiedoista.
2. Lähetä varausehdotus henkiötiedoilla varustettuna sähköpostilla osoitteeseen iskonmummola (at) gmail.com
3. Kun vuokran-antaja hyväksyy varauksen, hän lähettää sähköpostilla
– Yksityishenkilölle 100 €:n laskun varausmaksua varten, jos varaus tehdään kahta kuukautta ennen vuokrakauden alkua tai
– vuokrasopimuksen ja laskun ensimmäisen kuukauden vuokran ja takuumaksun maksamista varten.
4. Maksa varausmaksu eräväivänä
5. Kun vuokranantaja on saanut varausmaksun, hän lähettää vuokrasopimuksen ja laskun ensimmäisen kuukauden vuokran ja takuumaksun maksamista varten.
6. Maksa lasku eräväivänä, joka on viikko ennen vuokrakauden alkua

Varausmaksu palautetaan tai otetaan huomioon ensimmäisessä vuokrakauden maksussa. Varausmaksu palautetaan myös, jos varaus perutaan aikaisemmin kuin kaksi kuukautta ennen vuokra-ajan alkua. Jos varaus tai vuokrasopimus perutaan myöhemmin, maksua ei palauteta. Varausmaksu maksetaan tilille Mirja Horneman: S-Pankki FI7039390017377581.

Kuukauden ja sitä lyhyemmissä sopimuksissa koko vuokra-aika maksetaan aina viimeistään viikko ennen vuokrakauden alkua. Kesäkuussa 2019 Saloisten maalaus- ja rakenunnuspalvelun toimitusjohtaja huiputti pikavuokrauksessa viikon vuokran ja vei vielä mennessään avaimen. Sen vuoksi yrityksiltäkään ei hyväksytä lyhyissä vuokrauksissa jälkilaskutusta.

Pitkissä vuokrauksissa vaaditaan takuumaksu, joka on yhden kuukauden vuokra. Takuumaksu palautetaan vuokrakauden jälkeen, jos vuokralainen ei ole aiheuttannut epänormaalia vahinkoa talolle.

Myös yli kuukauden vuokrasopimuksissa ensimmäisen kuun vuokra ja vakuusmaksu täytyy suorittaa viimeistään viikko ennen vuokrakauden alkua. Seuraavien kuukausien vuokra maksetaan alkavan uuden vuokrakuukauden toisena päivänä. Tarkemmat vuokraehdot on esitetty vuokrasopimuksessa, joka tehdään pitkissä sopimuksissa aina kirjallisena.

Silloin, kun vuokran maksu ei perustu koko vuokra-ajan maksamiseen etukäteen, vuokrasopimusta varten tarvitaan aina tarkat henkilötiedot luottotietojen tarkistamista varten.

Verkkosivulle varaus päivittyy viivellä ensin maininnalla ennakkovaraus, joka päivittyy toteutuvaksi, kun varaus-, vuokra- tai takuumaksu on maksettu.

Kamarin varaustilanne

Kamari (15 m2) on alakerrassa. Huoneessa on parivuoden, joten huoneessa voi yöpyä 1-2 henkilöä. Huoneessa on vaatekaappi ja liinavaatekaappi säilytystä varten. Lattialämmitys.

Pihavintin varaustilanne

Toisessa kerroksessa olevassa Pihavintin koko pinta-ala on 22 m2, josta yli 1.6 m korkeaa tilaa on 16 m2. Huoneessa on yöpymismahdollisuus 1-2 henkilölle. Tässä huoneessa on vesikiertoinen patterilämmitys. Säilytystilaa on kahdessa vaatekaapissa ja liinavatekaapissa.

Tievintin varaustilanne

Toisen yläkerran huoneen koko pinta-ala on 29 m2, josta yli 1.6 m korkea tilaa on 22 m2. Tievintissä on parisänky ja vuodesohva. Lyhytaikaisessa käytössä vuodesohva mahdollistaa jopa 4 henkilön yöpymisen. Säilytystilaa on vaatekaapissa ja senkissä. Huoneessa on lattialämmitys.